Условия за ползване на сайта Nova Play

Условия за ползване на сайта Nova Play.

Тези условия са задължителни за всички посетители на сайта Nova Play. Точки 1 и 2 важат само за посетителите, които изберат да се регистрират. Посетителите на сайта трябва да прочетат и да се съгласят с тези условия преди регистрация в сайта. Нова телевизия си запазва правото да прекрати достъпа до Nova Play на потребители, когато Условията за ползване не се спазват. Системното и грубо нарушаване на тези Условия може да доведе до наказателно производство и съд.

1. Лични данни Потребителят разбира и се съгласява, че личната информация, която предоставя на сайта ще бъде разглеждана от Нова телевизия или друга компания-партнъор на Нова телевизия. Личните данни могат да се използват за маркетингови и статистически цели. Нова телевизия се задължава да обработва и пази личните данни в съответствие със Закона за личните данни. Посетителят има право да възрази писмено при получаване на директен мейлинг от страна на Нова телевизия.

2. Регистрация, потребителско име и парола Посетителите са длъжни да предоставят при регистрация вярна и точна информация за себе си. С попълването на регистрацията, посетителят удостоверява, че предоставената информация е вярна и точна. Посетителите влизат в сайта с потребителско си име (имейл адрес) и парола. Посетителят трябва да съхранява паролите по безопасен начин. Потребителско име и парола са лични и не могат да бъдат използвани от лица, различни от посетителя. Посетителят може по всяко време да промени паролата си. Посетителят е наясно, че такава промяна може да доведе до временно прекъсване на достъпа до съдържанието. Ако посетителят предполага, че неговото потребителско име и парола се използват от други лица, трябва незабавно да смени паролата си.

3. Отговорност Посетителят е отговорен за действията си, които предприема в Nova Play. Ако действията му са в противоречие с т.4, т.6 или т. 8, може да му бъде спрян достъпа до сайта, или да бъде даден под съдебна отговорност.

4. Права за интелектуална собственост Цялото съдържание на Nova Play е защитено от българските закони за интелектуална собственост. Всички авторски и сродни права на интелектуална собственост, свързани с услуги на сайта са собственост или лицензирани от Нова телевизия. Нарушението на тези закони включва (в случаите, когато това не е изрично разрешено) изтегляне на съдържанието, копиране, разпространение и публично показване на съдържанието. Нарушение на тази разпоредба може да доведе до съд и наказателно производство.

5. Връзки Този сайт може да съдържа връзки към други сайтове. Тези сайтове не се контролират от Нова телевизия и Нова телевизия не носи отговорност за съдържанието и функционалността на такива сайтове.

6. Промени в условията за ползване Нова телевизия може да променя тези условия за ползване и посетителят е длъжен да проверява за промени. Ако посетителят продължава да ползва услугите на сайта след промяна в Условията на ползване, той автоматично се съгласява с промените, които са настъпили междувременно.

7. Технически изисквания За да използва сайта, потребителят трябва да има необходим софтуер и хардуер, които да поддържат Nova Play. Това включва последна версия на браузъра и видео плейъра, които ползва.

8. Сигурност Посетителят не трябва да използва сайта по начин. който може да навреди и да го направи неработещ, претовари или влияе на другите посетители да използват услугите на сайта. Посетителите не могат да се опитват да получат неоторизиран достъп до компютърната система, мрежа, съдържанието или информацията на сайта