Часът на Милен Цветков (09.03.2018)

Епизод: 125
В края на работната седмица "Часът на Милен Цветков" тази вечер по NOVA задава въпроса: Каква е новина от преговорите между Гинка Върбакова и ЧЕЗ? Дискусия след края на четири дневните разговори. В предаването ще видите още: Вече 2 години баща разследва причините за смъртта на сина си и твърди, че полицията прикрива случая. Следваща цел Марс: Каква е визията за бъдещето ни като мултипланетарен вид? В рубриката "Минаха години": Актрисата Пламена Гетова за драмите в киното и смеха в живота.
Повече
Видеото не може да се възпрoизведе на вашето устройство. Кликнете ТУК за повече информация.
нд,пн,вт,ср,чт,пт,сб неделя, понеделник, вторник, сряда, четвъртък,петък,събота ян,февр,март,апр,май,юни,юли,авг,септ,окт,ноем,дек януари,февруари,март,април,май,юни,юли,август,септември,октомври,ноември,декември AM PM EET ???game_upcoming??? ???game_on_now??? ???game_on_final??? ???game_pending_archive??? ???game_not_available??? ???no_games_scheduled??? ???game_if_necessary??? ???game_tbd??? ???game_by_now??? ???game_unavailable??? ???game_postpond??? ???game_buy_pending_archive??? ???game_blackout??? HH:mm MMM d, yyyy РЕГИСТРИРАЙ СЕ Зареди още Ако имате активиран ad blocker, моля да го деактивирате в браузъра си, преди да се опитате да гледате съдържанието.
Гледам {0} по NOVA Play. Видеото не може да се възпроизведе на вашето устройство. ???video_unsupported_windows7??? ???video_unsupported_windows??? ???video_unsupported_safari??? ???video_unsupported_mac_firefox???
Няма епизоди Няма клипове Виж всички > Епизоди Клипове
Епизод: