Поради ограничения в лицензионните права съдържанието не е налично за Вашия регион.
This video is only available in All content access only from Bulgaria.

Двете майки на булката

Най-после мечтата на Дебра се сбъдва – дъщеря й Джена се омъжва за прекрасния си годеник. Дебра и съпругът й не са биологичните родители на Джена и младоженката решава, че е дошъл моментът да се срещне със своята майка. Оказва се, че тя е Хейли Сноу – най-добрият организатор на събития. Двете майки имат коренно противоположна представа за предстоящата сватба и това води до сериозен челен сблъсък между двете жени.
Видеото не може да се възпрoизведе на вашето устройство. Кликнете ТУК за повече информация.
нд,пн,вт,ср,чт,пт,сб неделя, понеделник, вторник, сряда, четвъртък,петък,събота ян,февр,март,апр,май,юни,юли,авг,септ,окт,ноем,дек януари,февруари,март,април,май,юни,юли,август,септември,октомври,ноември,декември AM PM EET ???game_upcoming??? ???game_on_now??? ???game_on_final??? ???game_pending_archive??? ???game_not_available??? ???no_games_scheduled??? ???game_if_necessary??? ???game_tbd??? ???game_by_now??? ???game_unavailable??? ???game_postpond??? ???game_buy_pending_archive??? ???game_blackout??? HH:mm MMM d, yyyy РЕГИСТРИРАЙ СЕ Зареди още Ако имате активиран ad blocker, моля да го деактивирате в браузъра си, преди да се опитате да гледате съдържанието.
Гледам {0} по NOVA Play. Видеото не може да се възпроизведе на вашето устройство. ???video_unsupported_windows7??? ???video_unsupported_windows??? ???video_unsupported_safari??? ???video_unsupported_mac_firefox???
Няма епизоди Няма клипове Виж всички > Епизоди Клипове
Епизод: