На кафе (09.03.2018)

Епизод: 129
В края на работната седмица в "На кафе" ще гостува диетоложката на звездите Енджи Касабие. След това Деси Цонева и Иво Танев ще коментират последните събития от Hell's Kitchen заедно с втория изгонен от предаването. Алекс Раева, Герасим Георгиев - Геро и Криситян Милатинов ще гостуват в студиото на предаването и ще разкажат за старта на най-новия български комедиен полицейски сериал "Полицаите от края на града". На финала зрителите ще видят и най-новата рубрика, в която ще бъдат извайвани тела.
Повече
Видеото не може да се възпрoизведе на вашето устройство. Кликнете ТУК за повече информация.
нд,пн,вт,ср,чт,пт,сб неделя, понеделник, вторник, сряда, четвъртък,петък,събота ян,февр,март,апр,май,юни,юли,авг,септ,окт,ноем,дек януари,февруари,март,април,май,юни,юли,август,септември,октомври,ноември,декември AM PM EET ???game_upcoming??? ???game_on_now??? ???game_on_final??? ???game_pending_archive??? ???game_not_available??? ???no_games_scheduled??? ???game_if_necessary??? ???game_tbd??? ???game_by_now??? ???game_unavailable??? ???game_postpond??? ???game_buy_pending_archive??? ???game_blackout??? HH:mm MMM d, yyyy РЕГИСТРИРАЙ СЕ Зареди още Ако имате активиран ad blocker, моля да го деактивирате в браузъра си, преди да се опитате да гледате съдържанието.
Гледам {0} по NOVA Play. Видеото не може да се възпроизведе на вашето устройство. ???video_unsupported_windows7??? ???video_unsupported_windows??? ???video_unsupported_safari??? ???video_unsupported_mac_firefox???
Няма епизоди Няма клипове Виж всички > Епизоди Клипове
Епизод: