На кафе (25.09.2017)

Епизод: 13
В “На кафе” този понеделник в ролята на седмичен кулинар на предаването за следващите пет дни ще влезе рап изпълнителят Румънеца. Специални гости на Гала ще са режисьорът Илиян Джевелеков и актрисата Весела Бабинова, които ще разкажат за новия им филм “Вездесъщият”, разказващ за засилващото се влияние на технологиите за видеонаблюдение върху нашия живот. Българските зрители ще го видят по екраните на родните кина от 13 октомври благодарение на “Лента”, а продукцията е реализирана със съдействието на Нова Броудкастинг Груп. Гала ще обсъди с Маги Желязкова, Джино Бианкалана и Станислав Дочев предстоящите елиминации в най-любовния сезон на VIP Brother.
Повече
Видеото не може да се възпрoизведе на вашето устройство. Кликнете ТУК за повече информация.
нд,пн,вт,ср,чт,пт,сб неделя, понеделник, вторник, сряда, четвъртък,петък,събота ян,февр,март,апр,май,юни,юли,авг,септ,окт,ноем,дек януари,февруари,март,април,май,юни,юли,август,септември,октомври,ноември,декември AM PM EET ???game_upcoming??? ???game_on_now??? ???game_on_final??? ???game_pending_archive??? ???game_not_available??? ???no_games_scheduled??? ???game_if_necessary??? ???game_tbd??? ???game_by_now??? ???game_unavailable??? ???game_postpond??? ???game_buy_pending_archive??? ???game_blackout??? HH:mm MMM d, yyyy РЕГИСТРИРАЙ СЕ Зареди още Ако имате активиран ad blocker, моля да го деактивирате в браузъра си, преди да се опитате да гледате съдържанието.
Гледам {0} по NOVA Play. Видеото не може да се възпроизведе на вашето устройство. ???video_unsupported_windows7??? ???video_unsupported_windows??? ???video_unsupported_safari??? ???video_unsupported_mac_firefox???
Няма епизоди Няма клипове Виж всички > Епизоди Клипове
Епизод: