На кафе (26.09.2017)

Епизод: 14
В “На кафе” този вторник ще се включи на живо от Седмицата на модата в София и с помощта на Жени Калканджиева ще разкрие на дамите тенденциите в облеклата през предстоящия сезон. Седмичният кулинар на предаването - певецът Адриан Рачев-Румънеца, ще представи на зрителите още една любима своя рецепта. Гала заедно с Маги Желязкова, Джино Бианкалана и Станислав Дочев ще посрещне близначките Алекс и Влади - първите изгонени Съквартиранти в най-любовния сезон на VIP Brother, за да обсъдят неговото представяне в Къщата.
Повече
Видеото не може да се възпрoизведе на вашето устройство. Кликнете ТУК за повече информация.
нд,пн,вт,ср,чт,пт,сб неделя, понеделник, вторник, сряда, четвъртък,петък,събота ян,февр,март,апр,май,юни,юли,авг,септ,окт,ноем,дек януари,февруари,март,април,май,юни,юли,август,септември,октомври,ноември,декември AM PM EET ???game_upcoming??? ???game_on_now??? ???game_on_final??? ???game_pending_archive??? ???game_not_available??? ???no_games_scheduled??? ???game_if_necessary??? ???game_tbd??? ???game_by_now??? ???game_unavailable??? ???game_postpond??? ???game_buy_pending_archive??? ???game_blackout??? HH:mm MMM d, yyyy РЕГИСТРИРАЙ СЕ Зареди още Ако имате активиран ad blocker, моля да го деактивирате в браузъра си, преди да се опитате да гледате съдържанието.
Гледам {0} по NOVA Play. Видеото не може да се възпроизведе на вашето устройство. ???video_unsupported_windows7??? ???video_unsupported_windows??? ???video_unsupported_safari??? ???video_unsupported_mac_firefox???
Няма епизоди Няма клипове Виж всички > Епизоди Клипове
Епизод: