На кафе (11.10.2017)

Епизод: 25
“На кафе” тази сряда ще запознае зрителите с историята на майка на момиче с церебрална парализа, която е обвинена, че неправомерно изразходва даренията за детето си за охолен живот и екскурзии. Става дума за Ани, майката на Снежанка, които винаги са получавали огромна подкрепа от зрителите на предаването. Екипът на предаването ще се опита да разбере каква е истината и ще представи всички гледни точки. Мира Радева пък ще посвети утрешния ден в кухнята на “На кафе” на десертите и ще сподели интересна рецепта за френски тарт със сини сливи. Зрителите ще чуят и продължението на разговора с Антон Стефанов за участието му във VIP Brother 2017. Гала заедно Маги Сидерова, Иво Танев и Станислав Дочев ще обсъдят последните събития в Къщата на Big
Повече
Видеото не може да се възпрoизведе на вашето устройство. Кликнете ТУК за повече информация.
нд,пн,вт,ср,чт,пт,сб неделя, понеделник, вторник, сряда, четвъртък,петък,събота ян,февр,март,апр,май,юни,юли,авг,септ,окт,ноем,дек януари,февруари,март,април,май,юни,юли,август,септември,октомври,ноември,декември AM PM EET ???game_upcoming??? ???game_on_now??? ???game_on_final??? ???game_pending_archive??? ???game_not_available??? ???no_games_scheduled??? ???game_if_necessary??? ???game_tbd??? ???game_by_now??? ???game_unavailable??? ???game_postpond??? ???game_buy_pending_archive??? ???game_blackout??? HH:mm MMM d, yyyy РЕГИСТРИРАЙ СЕ Зареди още Ако имате активиран ad blocker, моля да го деактивирате в браузъра си, преди да се опитате да гледате съдържанието.
Гледам {0} по NOVA Play. Видеото не може да се възпроизведе на вашето устройство. ???video_unsupported_windows7??? ???video_unsupported_windows??? ???video_unsupported_safari??? ???video_unsupported_mac_firefox???
Няма епизоди Няма клипове Виж всички > Епизоди Клипове
Епизод: