На кафе (23.10.2017)

Епизод: 33
В понеделник в "На кафе" Зейнеб ще отиде на гости в красивия дом на певеца и съдия в музикално шоу №1 X Factor Любо Киров. Той ще покаже къщата, която е по негов проект, и ще разкаже за предстоящия си грандиозен концерт. След това новият седмичен кулинар Кристина Димитрова ще покаже на зрителите интересна рецепта. За финал коментаторите Маги Сидерова, Станислав Дочев, бившият съквартирант Антон Стефанов и Гала ще направят предположения кой ще бъде поредният изгонен съквартирант от Къщата на VIP Brother.
Повече
Видеото не може да се възпрoизведе на вашето устройство. Кликнете ТУК за повече информация.
нд,пн,вт,ср,чт,пт,сб неделя, понеделник, вторник, сряда, четвъртък,петък,събота ян,февр,март,апр,май,юни,юли,авг,септ,окт,ноем,дек януари,февруари,март,април,май,юни,юли,август,септември,октомври,ноември,декември AM PM EET ???game_upcoming??? ???game_on_now??? ???game_on_final??? ???game_pending_archive??? ???game_not_available??? ???no_games_scheduled??? ???game_if_necessary??? ???game_tbd??? ???game_by_now??? ???game_unavailable??? ???game_postpond??? ???game_buy_pending_archive??? ???game_blackout??? HH:mm MMM d, yyyy РЕГИСТРИРАЙ СЕ Зареди още Ако имате активиран ad blocker, моля да го деактивирате в браузъра си, преди да се опитате да гледате съдържанието.
Гледам {0} по NOVA Play. Видеото не може да се възпроизведе на вашето устройство. ???video_unsupported_windows7??? ???video_unsupported_windows??? ???video_unsupported_safari??? ???video_unsupported_mac_firefox???
Няма епизоди Няма клипове Виж всички > Епизоди Клипове
Епизод: