На кафе (30.10.2017)

Епизод: 38
В здравната рубрика на “На кафе” този понеделник доктор Папазова ще покаже, че не само екзотичните растения, но и тези по нашите земи могат да ни помогнат за подсилване на имунитета преди грипния сезон. В ролята на седмичен кулинар на предаването ще влезе актрисата Ирен Кривошиева, която ще сподели със зрителите една от любимите си рецепти. Четирите победителки в конкурса “Мисис България” ще разкрият пред Гала коя е каузата, която подкрепят и ги обединяват. На финала на предаването Гала ще обсъди с Антония Петрова, Станислав Дочев и Антон Стефанов предстоящите елиминации във VIP Brother 2017 и последните събития в Къщата.
Повече
Видеото не може да се възпрoизведе на вашето устройство. Кликнете ТУК за повече информация.
нд,пн,вт,ср,чт,пт,сб неделя, понеделник, вторник, сряда, четвъртък,петък,събота ян,февр,март,апр,май,юни,юли,авг,септ,окт,ноем,дек януари,февруари,март,април,май,юни,юли,август,септември,октомври,ноември,декември AM PM EET ???game_upcoming??? ???game_on_now??? ???game_on_final??? ???game_pending_archive??? ???game_not_available??? ???no_games_scheduled??? ???game_if_necessary??? ???game_tbd??? ???game_by_now??? ???game_unavailable??? ???game_postpond??? ???game_buy_pending_archive??? ???game_blackout??? HH:mm MMM d, yyyy РЕГИСТРИРАЙ СЕ Зареди още Ако имате активиран ad blocker, моля да го деактивирате в браузъра си, преди да се опитате да гледате съдържанието.
Гледам {0} по NOVA Play. Видеото не може да се възпроизведе на вашето устройство. ???video_unsupported_windows7??? ???video_unsupported_windows??? ???video_unsupported_safari??? ???video_unsupported_mac_firefox???
Няма епизоди Няма клипове Виж всички > Епизоди Клипове
Епизод: