На кафе (01.11.2017)

Епизод: 40
В “На кафе” в Деня на будителите един съвременен български будител – доктор Милен Врабевски, ще разкаже за ролята на неговата фондация в съхраняването на българщината по света, включително и в Албания, където наскоро отбелязахме успех на държавно ниво с признаването на нашето малцинство. Зрителите ще имат възможност да чуят и вълнуващи истории на нашите сънародници там. Освен в Албания, зрителите ще имат възможност да се разходят и в селото на вещиците в Италия, а седмичният кулинар на предаването - актрисата Ирен Кривошиева - Николова, ще сподели в кухнята на предаването още една любима рецепта. На финала Гала ще обсъди с коментаторите на VIP Brother последните събития в Къщата.
Повече
Видеото не може да се възпрoизведе на вашето устройство. Кликнете ТУК за повече информация.
нд,пн,вт,ср,чт,пт,сб неделя, понеделник, вторник, сряда, четвъртък,петък,събота ян,февр,март,апр,май,юни,юли,авг,септ,окт,ноем,дек януари,февруари,март,април,май,юни,юли,август,септември,октомври,ноември,декември AM PM EET ???game_upcoming??? ???game_on_now??? ???game_on_final??? ???game_pending_archive??? ???game_not_available??? ???no_games_scheduled??? ???game_if_necessary??? ???game_tbd??? ???game_by_now??? ???game_unavailable??? ???game_postpond??? ???game_buy_pending_archive??? ???game_blackout??? HH:mm MMM d, yyyy РЕГИСТРИРАЙ СЕ Зареди още Ако имате активиран ad blocker, моля да го деактивирате в браузъра си, преди да се опитате да гледате съдържанието.
Гледам {0} по NOVA Play. Видеото не може да се възпроизведе на вашето устройство. ???video_unsupported_windows7??? ???video_unsupported_windows??? ???video_unsupported_safari??? ???video_unsupported_mac_firefox???
Няма епизоди Няма клипове Виж всички > Епизоди Клипове
Епизод: