На кафе (06.11.2017)

Епизод: 43
“На кафе” този понеделник ще се включи на живо от харманлийското село Славяново, където зрителите ще видят как се приготвя и съхранява шафран, а здравната рубрика на предаването ще разкрие какви са ползите от него като лекарство и подправка. Гала ще обсъди с коментаторите на VIP Brother 2017 предстоящите елиминации в шоуто и последните събития в Къщата. На финала на предаването в ролята на седмичен кулинар ще влезе певецът Рафи Бохосян, който ще сподели със зрителите първата си рецепта.
Повече
Видеото не може да се възпрoизведе на вашето устройство. Кликнете ТУК за повече информация.
нд,пн,вт,ср,чт,пт,сб неделя, понеделник, вторник, сряда, четвъртък,петък,събота ян,февр,март,апр,май,юни,юли,авг,септ,окт,ноем,дек януари,февруари,март,април,май,юни,юли,август,септември,октомври,ноември,декември AM PM EET ???game_upcoming??? ???game_on_now??? ???game_on_final??? ???game_pending_archive??? ???game_not_available??? ???no_games_scheduled??? ???game_if_necessary??? ???game_tbd??? ???game_by_now??? ???game_unavailable??? ???game_postpond??? ???game_buy_pending_archive??? ???game_blackout??? HH:mm MMM d, yyyy РЕГИСТРИРАЙ СЕ Зареди още Ако имате активиран ad blocker, моля да го деактивирате в браузъра си, преди да се опитате да гледате съдържанието.
Гледам {0} по NOVA Play. Видеото не може да се възпроизведе на вашето устройство. ???video_unsupported_windows7??? ???video_unsupported_windows??? ???video_unsupported_safari??? ???video_unsupported_mac_firefox???
Няма епизоди Няма клипове Виж всички > Епизоди Клипове
Епизод: