Източват ли се бюджетни пари през Бърза помощ? - Разследване (20.03.2016)

Епизод: 24
Линейки пътуват 200 км, за да заредят с гориво. Има ли опасност за живота на хората, докато ги чакат? Това е един от въпросите, които задава Генка Шикерова в Разследване тази неделя след централната емисия на Новините на Нова. В края на миналата година правителството обедини Центъра за спешна медицинска помощ в София с този на областта за по-практично и за да се спестят разходи. След обединението всички линейки на София и основната част от областта зареждат задължително на една бензиноколонка. За да могат да работят, линейките от Пирдоп, Елин Пелин и Своге правят нарочни курсове за зареждане до София. Обединението на Центъра за спешна медицинска помощ в София с този на областта обединява и бюджета за ремонти на линейките. Тук също се устано
Повече
Видеото не може да се възпрoизведе на вашето устройство. Кликнете ТУК за повече информация.
нд,пн,вт,ср,чт,пт,сб неделя, понеделник, вторник, сряда, четвъртък,петък,събота ян,февр,март,апр,май,юни,юли,авг,септ,окт,ноем,дек януари,февруари,март,април,май,юни,юли,август,септември,октомври,ноември,декември AM PM EET ???game_upcoming??? ???game_on_now??? ???game_on_final??? ???game_pending_archive??? ???game_not_available??? ???no_games_scheduled??? ???game_if_necessary??? ???game_tbd??? ???game_by_now??? ???game_unavailable??? ???game_postpond??? ???game_buy_pending_archive??? ???game_blackout??? HH:mm MMM d, yyyy РЕГИСТРИРАЙ СЕ Зареди още Ако имате активиран ad blocker, моля да го деактивирате в браузъра си, преди да се опитате да гледате съдържанието.
Гледам {0} по NOVA Play. Видеото не може да се възпроизведе на вашето устройство. ???video_unsupported_windows7??? ???video_unsupported_windows??? ???video_unsupported_safari??? ???video_unsupported_mac_firefox???
Няма епизоди Няма клипове Виж всички > Епизоди Клипове
Епизод: