Разследване разкри схема за източване на хиляди левове (30.11.2014)

Епизод: 5
Екипът на предаването „Разследване” по Нова разкри схема за източване на хиляди левове на името на измислени хора. Става дума за средства от европейски фондове, държавни субсидии и печалби от земеделски бизнес, изчезнали под формата на плащания за рента на имената на несъществуващи хора. Парите са на земеделска кооперация в Бургас, а имената са вписани във фалшиви документи като член-кооператори, които получават всеки месец пари и продукция. Документите са подписани от главния счетоводител на кооперацията. По случая се води разследване, а МВР проверява общата изтекла сума през последните няколко години.
Повече
Видеото не може да се възпрoизведе на вашето устройство. Кликнете ТУК за повече информация.
нд,пн,вт,ср,чт,пт,сб неделя, понеделник, вторник, сряда, четвъртък,петък,събота ян,февр,март,апр,май,юни,юли,авг,септ,окт,ноем,дек януари,февруари,март,април,май,юни,юли,август,септември,октомври,ноември,декември AM PM EET ???game_upcoming??? ???game_on_now??? ???game_on_final??? ???game_pending_archive??? ???game_not_available??? ???no_games_scheduled??? ???game_if_necessary??? ???game_tbd??? ???game_by_now??? ???game_unavailable??? ???game_postpond??? ???game_buy_pending_archive??? ???game_blackout??? HH:mm MMM d, yyyy РЕГИСТРИРАЙ СЕ Зареди още Ако имате активиран ad blocker, моля да го деактивирате в браузъра си, преди да се опитате да гледате съдържанието.
Гледам {0} по NOVA Play. Видеото не може да се възпроизведе на вашето устройство. ???video_unsupported_windows7??? ???video_unsupported_windows??? ???video_unsupported_safari??? ???video_unsupported_mac_firefox???
Няма епизоди Няма клипове Виж всички > Епизоди Клипове
Епизод: