Какво се случи след разкритията за злоупотреби в община Неделино? (04.01.2015г.)

Епизод: 9
Какво се случи след журналистическото разследване на Нова за злоупотреби в община Неделино през 2014-а? Журналистите Марин Николов и Васил Иванов правят обобщението на резултатите след репортажите им през отминалата година. Васил Иванов ще разкаже какъв е резултатът от разкритията за нередности, извършени от кмета на Неделино Стоян Беширов в „Разследване” тази неделя от 19.30 ч. по Нова. В Неделино екипът на предаването залови как се източват държавни средства. Там Общината плати за смяна на почти нова дограма и разбира се тя не беше сменена. Парите обаче бяха платени. След предаването прокуратурата отстрани и обвини кмета, както и негов заместник. Нарушенията в градчето обаче са още много. Какви са те и къде се крие кметът на общината зри
Повече
Видеото не може да се възпрoизведе на вашето устройство. Кликнете ТУК за повече информация.
нд,пн,вт,ср,чт,пт,сб неделя, понеделник, вторник, сряда, четвъртък,петък,събота ян,февр,март,апр,май,юни,юли,авг,септ,окт,ноем,дек януари,февруари,март,април,май,юни,юли,август,септември,октомври,ноември,декември AM PM EET ???game_upcoming??? ???game_on_now??? ???game_on_final??? ???game_pending_archive??? ???game_not_available??? ???no_games_scheduled??? ???game_if_necessary??? ???game_tbd??? ???game_by_now??? ???game_unavailable??? ???game_postpond??? ???game_buy_pending_archive??? ???game_blackout??? HH:mm MMM d, yyyy РЕГИСТРИРАЙ СЕ Зареди още Ако имате активиран ad blocker, моля да го деактивирате в браузъра си, преди да се опитате да гледате съдържанието.
Гледам {0} по NOVA Play. Видеото не може да се възпроизведе на вашето устройство. ???video_unsupported_windows7??? ???video_unsupported_windows??? ???video_unsupported_safari??? ???video_unsupported_mac_firefox???
Няма епизоди Няма клипове Виж всички > Епизоди Клипове
Епизод: