Събуди се... (06.01.2019)

Епизод: 36
"Събуди се" на Йордановден ще се включи на живо от мъжкото хоро в Калофер, където се отбелязват и 171 години от рождението на Христо Ботев. В предаването ще видите още: Най-коментираната двойка в България - Златка Райкова и Благой Георгиев, в откровено интервю с Мариан Станков – Мон Дьо. След 12 години медицинската сестра Нася Ненова осъди девет либийски мъчители. Закъсняла ли е справедливостта? Коментар на един от адвокатите по делото - Яна Даскалова. За живота на колела и протеста на превозвачите. Говори евродепутатът Андрей Новаков. Какво накара трима румънци да изберат България за свой дом? И защо една снимка от “Хората на София” взриви социалните мрежи.
Повече
Видеото не може да се възпрoизведе на вашето устройство. Кликнете ТУК за повече информация.
нд,пн,вт,ср,чт,пт,сб неделя, понеделник, вторник, сряда, четвъртък,петък,събота ян,февр,март,апр,май,юни,юли,авг,септ,окт,ноем,дек януари,февруари,март,април,май,юни,юли,август,септември,октомври,ноември,декември AM PM EET ???game_upcoming??? ???game_on_now??? ???game_on_final??? ???game_pending_archive??? ???game_not_available??? ???no_games_scheduled??? ???game_if_necessary??? ???game_tbd??? ???game_by_now??? ???game_unavailable??? ???game_postpond??? ???game_buy_pending_archive??? ???game_blackout??? HH:mm MMM d, yyyy РЕГИСТРИРАЙ СЕ Зареди още Ако имате активиран ad blocker, моля да го деактивирате в браузъра си, преди да се опитате да гледате съдържанието.
Гледам {0} по NOVA Play. Видеото не може да се възпроизведе на вашето устройство. ???video_unsupported_windows7??? ???video_unsupported_windows??? ???video_unsupported_safari??? ???video_unsupported_mac_firefox???
Няма епизоди Няма клипове Виж всички > Епизоди Клипове
Епизод: