Здравей България (25.01.2019 г.)

Епизод: 100
"Здравей, България" в петък разглежда темата: В годината на избори - Вежди Рашидов за престрелките между управляващи и опозиция. В предаването ще видите още: Психиатрична клиника в окаяно състояние. Кой е виновен? ТЕЛК срещу подкуп? Изнудвани ли са хора с увреждания? Тежка техника и изсечени дървета! Защо и брегът на "Арапя" се превърна в строителна площадка? И още - бетон и разорани дюни по Южното Черноморие. След скандалите - отговаря кметът на Созопол Панайот Рейзи. Алтернативно или традиционно лечение? В пика на епидемията - как да се справим с грипа? В името на името. Ще продължат ли гръцките фермери да плашат с блокади на границата? Българска следа. Кой е първият пилот в света, който приземява успешно самолет със
Повече
Видеото не може да се възпрoизведе на вашето устройство. Кликнете ТУК за повече информация.
нд,пн,вт,ср,чт,пт,сб неделя, понеделник, вторник, сряда, четвъртък,петък,събота ян,февр,март,апр,май,юни,юли,авг,септ,окт,ноем,дек януари,февруари,март,април,май,юни,юли,август,септември,октомври,ноември,декември AM PM EET ???game_upcoming??? ???game_on_now??? ???game_on_final??? ???game_pending_archive??? ???game_not_available??? ???no_games_scheduled??? ???game_if_necessary??? ???game_tbd??? ???game_by_now??? ???game_unavailable??? ???game_postpond??? ???game_buy_pending_archive??? ???game_blackout??? HH:mm MMM d, yyyy РЕГИСТРИРАЙ СЕ Зареди още Ако имате активиран ad blocker, моля да го деактивирате в браузъра си, преди да се опитате да гледате съдържанието.
Гледам {0} по NOVA Play. Видеото не може да се възпроизведе на вашето устройство. ???video_unsupported_windows7??? ???video_unsupported_windows??? ???video_unsupported_safari??? ???video_unsupported_mac_firefox???
Няма епизоди Няма клипове Виж всички > Епизоди Клипове
Епизод: