лого на сайта: Нова Плей
  иконка профилВход

  The Voice Cast с Мари-Никол

  The Voice Cast с Мари-Никол ще ви срещне с най-интерeсните изпълнители, инфлуенсъри, актьори, танцьори и много други. Чрез ретроспекции нашите гости ще споделят за детството и живота им преди появата пред камера. Ще да покажем повече от тяхната същност и възможност да се почерпи вдъхновение от тях. В подкаста ще има и предизвикателства, както и много смях и забавни моменти.
  изображение на The Voice Cast с Мари-Никол
  изображение на Защо Благомир Мастагарков избра „Игри на волята“ и отказа на „Ергенът“? | Е14
  Гледай по-късно
  иконка часовник-гледай по-късно

  Защо Благомир Мастагарков избра „Игри на волята“ и отказа на „Ергенът“? | Е14

  Мастагарков се доказа като един от най-силните мъже на Арената и отпадна на полуфинала. Той влезе в челната петица, а феновете го определиха като „добрия пример“. В The Voice Cast с Мари-Никол Благомир дава отговор на въпроса защо е избрал да влезе в „Игри на волята“ и твърдо е отказал на „Ергенът“. Той разказа за най-трудни и най-запомнящи се моменти в Игрите, за училищата, в които го канят след екстремното риалити и още любопитни истории.

  изображение на Стан и Стефи за любовта, "ютюбърството" и работата E | 13
  Гледай по-късно
  иконка часовник-гледай по-късно

  Стан и Стефи за любовта, "ютюбърството" и работата E | 13

  Стан и Стефи са хората, които затвърждават тезата, че истинската любов все още съществува. Те са заедно вече цели 10 години, живеят работят, мислят, разпускат и съществуват заедно и това не им пречи, а напротив помага им. Професията „контент криейтър“ стартират в студентските си години. Обясниха защо не харесват етикета „инфлуенсър“ и предпочитанията им да ги наричат „Ютюбъри“.

  изображение на Марианов:„Аз съм такъв човек, който не би си позволил подмолно да побеждава, не е моето“ | E12
  Гледай по-късно
  иконка часовник-гледай по-късно

  Марианов:„Аз съм такъв човек, който не би си позволил подмолно да побеждава, не е моето“ | E12

  От Еленово до София и обратно, това е пътят, които тазседмичният гост в The Voice Cast прави, за да осъществи най-големите си мечти. Димитър Марианов, познат на по-широката аудитория от проекта на СкандаУ - „Само ако бях“, доказа, че не е просто „онзи, който има дует с Тото“.

  изображение на Торино: Латиното е нашият почерк, но сме тук, за да разбиваме стереотипи | Е11
  Гледай по-късно
  иконка часовник-гледай по-късно

  Торино: Латиното е нашият почерк, но сме тук, за да разбиваме стереотипи | Е11

  От случайно запознанство във фитнеса и не толкова добри първи впечатления, до неразделни приятели и партньори на сцената, така започва историята на Торино и Пашата. Заедно с тях The Voice Cast гостува на дългогодишните си партньори Coca-Cola, с които вече за поредна година сбъдва най-грандиозното българско турне CCTHET, неизменна част, от което са и латино кралете на България.

  изображение на Мила Роберт: „Нещо ме пази много силно и знам, че винаги ще ми показва правия път, дори когато съм най-изгубена“ I E10
  Гледай по-късно
  иконка часовник-гледай по-късно

  Мила Роберт: „Нещо ме пази много силно и знам, че винаги ще ми показва правия път, дори когато съм най-изгубена“ I E10

  В най-новия епизод на The Voice Cast ви срещаме с Мила Роберт. Младата изпълнителка е палитра от цветове и преживявания, по професия е актриса, но тя самата определя себе си като „просто певица“. Мила разказа любопитни случки от детството, затова как се е изнесла на 13 години, как оцелява едно дете на разведени родители, коя е била първата й любов и още шантави истории.

  изображение на Елеонор: Общо взето се разбирахме доста. Бяхме едни от малкото сестри, които се разбираха и това ни сплоти много | Е09
  Гледай по-късно
  иконка часовник-гледай по-късно

  Елеонор: Общо взето се разбирахме доста. Бяхме едни от малкото сестри, които се разбираха и това ни сплоти много | Е09

  Ако все още се съмнявате дали съществува разбирателство между две сестри, най-новият епизод на The Voice Cast с Йоанна и Елеонор е точно за вас. Две сестри, родом от Варна които въпреки голямата разликата в годините си и различията между тях, са толкова сплотени и подкрепящи се. Те споделят общо жилище, интереси, професии, дори компании. Благодарение на годините, които прекарват разделени, разбират, че тяхната сила всъщност е да работят в тандем.

  изображение на Графа: Музиката няма време. Пожелавам на всеки творец, да може да се радва на такова дълголетие в музиката | Е08
  Гледай по-късно
  иконка часовник-гледай по-късно

  Графа: Музиката няма време. Пожелавам на всеки творец, да може да се радва на такова дълголетие в музиката | Е08

  Влади Ампов израства в Норвегия и има прекрасно детство, често е сменял училищата, но това по-скоро го отчита като плюс, защото е срещал много нови хора. Занимава се с музика от малък, посещавал е уроци по пиано, на 10 записва първата си песен. Сега той отговаря на въпросите на Мари-Никол.

  изображение на Papi Hans: Винаги съм знаел, че ще се занимавам с музика | Е07
  Гледай по-късно
  иконка часовник-гледай по-късно

  Papi Hans: Винаги съм знаел, че ще се занимавам с музика | Е07

  Ако се чудим кой е измислил кекса, то със сигурност правилният отговор е Papi Hans. В епизод 7 на The Voice Cast гостува атрактивният млад писател, изпълнител, текстописец и горд собственик на една от най-успешните рекламни агенции в страната и любимец на голяма част от жените, а и не само – Константин Трендафилов.

  изображение на Боро Първи: „Една от най-големите ми гордости е това, че ме слушат интелигентни хора“ | Е06
  Гледай по-късно
  иконка часовник-гледай по-късно

  Боро Първи: „Една от най-големите ми гордости е това, че ме слушат интелигентни хора“ | Е06

  Е, Боро Първи явно наистина бачка доста.... В шести епизод на The Voice Cast с Мари-Никол той сподели , че не спира дa прави музика, дори обяви, че предстои да издаде нов албум, в който разкрива себе си. Той не говори много за себе си в по-личен план, тъй като никога не е целял да става известен, искал е просто да сподели с широката аудитория страстта си към музиката, затова в началото във видеата към песните се е снимал с маска на лицето. Музиката никога не е била негова цел, нито пък основно занимание, какво точно е учил и в каква сфера се занимава извън музиката пази в тайна, защото държи настрана личния си живот от сценичния образ, именно и затова до ден днешен в социалните мрежи той е записан чрез псевдоним. В свободното си време той чете книги, катери върхове не само в музиката, но и в природата, а също и спортува. Като дете е бил по-пълен и е ставал обект на подигравки, а сега го виждаме в перфектна форма. Какво още сподели за социалните мрежи, музиката и Тик-Ток, можете да чуете и видите в епизода. Едно от нещата, които Боро каза и ни разсмя от сърце, е че когато каже "Чел съм, че..." всъщност го е видял в Тик-Ток.

  изображение на Поли Генова – от ученическите години, до Евровизия, майчинството и любимите хобита | Е05
  Гледай по-късно
  иконка часовник-гледай по-късно

  Поли Генова – от ученическите години, до Евровизия, майчинството и любимите хобита | Е05

  В пети епизод на The Voice Cast с Мари-Никол гостува Поли Генова. С нея си говорихме за мястото на музиката, семейството и пътуванията в живота ѝ. Разказа ми интересни истории от детството и ученическите си години и какви пакости са правили като деца. Тя сподели, че на път за училище е била преследвана от мъж и поуката, която си е взела е, че децата трябва да споделят всичко с родителите си, независимо дали се страхуват или срамуват от нещо. Като най-фрапираща ситуация с фен Поли сподели, че мъж е татуирал лицето ѝ на гърдите си. Говорихме си още за Евровизия, за майчинството, за времето за себе си и любими хобита.

  изображение на Remi Toin: Обичам за "изчезвам" за кратко, за да липсвам на близки, приятели и фенове и отново да ме оценят | Е04
  Гледай по-късно
  иконка часовник-гледай по-късно

  Remi Toin: Обичам за "изчезвам" за кратко, за да липсвам на близки, приятели и фенове и отново да ме оценят | Е04

  The Voice Cast с Мари-Никол, Е04: Remi Toin Описание: В четвърти епизод на The Voice Cast с Мари-Никол посрещаме Remi Toin. С него си говорихме за танци, музика, пътувания, любов. За флирта в социалните мрежи и получава пикантни снимки от фенките, за това, че обича да “изчезва” за кратко, за да може да залипсва на близки, приятели и на аудиторията си и след това отново да го оценят. Той сподели и че скоро може да го видим и в амплоа на певец, замисля се по въпроса с музиката все по-сериозно.

  изображение на TINO: Това, че ходя на терапия ми помогна доста | Е03
  Гледай по-късно
  иконка часовник-гледай по-късно

  TINO: Това, че ходя на терапия ми помогна доста | Е03

  В трети епизод на The Voice Cast с Мари-Никол посрещаме TINO. С него си говорихме за преживяванията му в риалити предаване и как това се е отразило на живота му, защо е решил да тръгне на терапия и че благодарение на нея е успял до голяма степен да се съхрани ментално в шоуто, въпреки че е било трудно. TINO разказва за детството си, за първите му срещи с музиката и как е свикнал да разчита изцяло на себе си.

  изображение на Михаела Маринова - момичето, само на 25, с два студийни албума | Е02
  Гледай по-късно
  иконка часовник-гледай по-късно

  Михаела Маринова - момичето, само на 25, с два студийни албума | Е02

  Във втори епизод на The Voice Cast с Мари-Никол гостува момичето, което е само на 25, а вече има два студийни албума - Михаела Маринова. С талантливата изпълнителка си говорим за началото на нейната кариера, за забавните случки в живота и още. В епизода изправяме Маринова в забавно музикално предизвикателство да познае заглавията на нейните песни, обърнати на обратно. Много смях и готини моменти гледай и слушай в The Voice Cast с Мари-Никол и гост Михаела Маринова.

  изображение на Първият ни гост – DENI | Е01
  Гледай по-късно
  иконка часовник-гледай по-късно

  Първият ни гост – DENI | Е01

  В първи епизод на The Voice Cast с Мари-Никол гостува DENI. Инфлуенсърът, актьор, изпълнител и танцьор си говори с Мари-Никол за началото на своята кариера, за забавните и срамни случки в живота му. Ще изправим DENI в музикално предизвикателство да познае някои от най-актуалните хитове в момента, като му цитираме малка част от текста им. Това и още много гледай и слушай в The Voice Cast с Мари-Никол.